Provjerite cijenu Vaše stranice

Kako biste saznali orijentacionu cijenu za stranicu koju biste željeli imati, odaberit ispod ponuđene opcije, korak po korak, a ukoliko imate dodatnih pitanja i nedoumica javite nam se na kraju popunjavanja formulara

Upravljanje sadržajem

Kako odabrati CMS?

Joomla! CMS [đumla] je popularni opensource CMS koji razvijaju brojni programeri širom svijeta. Popularan je zbog lakoće instalacije i proširivosti. Slične su i drugi opensource CMS-ovi koje integriramo; WordPress, SilverStripes, Drupal.

Kaffka CMS je naš sistem za upravljanje sadržajem, za razliku od Joomle! on je jedinstven i jednostavan za krajnjeg korisnika. Cijena njegove integracije je, shodno tome, znatno visočija.

Domena

Kako odabrati?

Da li želite domenu ili je već posjedujete?

Domena je adresa Vaše stranice na internetu i trebala bi svojim nazivom da ima usku vezu sa sadržajem koji će se prikazivati na stranici.

TLD (com/org/info/net) su jeftinije u odnosu na našu nacionalnu (ba) domenu

hosting

Kako odabrati?

Hosting je neophodan za smještaj stranica.

Za stranice koje nemaju mnogo sadržaja, fotografija, kataloga, obimnih datoteka ili zahtjevnih aplikacija, mini hosting je sasvim zadovoljavajući ali za portale i stranice koje će se često mijenjati dodavanjem novog sadržaja razmislite o odabiru standardnog ili big paketa

moduli

komponente

Posebne usluge i dodaci

Kako odabrati?

Koje dodatne module ili komponente želite imati na stranici?

Neki od modula i komponenti su uračunati u cijenu CMS-ova a neki se dodatno naplaćuju jer zahtjevaju dodatne usluge. Za specifične aplikacije cijena se može utvrditi tek nakon razgovora i pojašnjenja njihove funkcije.

POPUST


Telefon+387 61 732 872 e-mailinfo @ point.baskypepoint-studio

© 2014. POINTstudio
Kaffka CMS